بیانیه مهم رهبران ادیان و اقلیت‌های دینی ایران درباره نفرت پراکنی و تهدید ترامپ نسبت به رهبر انقلاب اسلامی

بیانیه مهم رهبران ادیان و اقلیت‌های دینی ایران درباره نفرت پراکنی و تهدید ترامپ نسبت به رهبر انقلاب اسلامی

رهبران ادیان و اقلیت‌های دینی ایران با صدور بیانیه‌ای نفرت پراکنی و تهدید رئیس جمهور متوهم امریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی نسبت به رهبر فرزانه انقلاب ایران حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ابرازداشتند و تاکید نمودند اقدامات و تهدیداتی از این دست، مصداق روشنی از نفرت‌پراکنی بوده و موجب جریحه دارشدن احساسات دینی ایران، و منطقه و تمامی آزادی‌خواهان و شرافت‌مندان جهان می‌شود و انتظار می‌رود نهادهای بین‌المللی و مراجع صالح حقوقی، نسبت به این تهدید صریح و بی‌سابقه، واکنش قاطع، علنی و موثر نشان دهند و مانع از نهادینه شدن رویه‌های ضد دینی، غیرقانونی و مجرمانه و خارج از چارچوب حقوق بین‌الملل شوند.

به گزارش خبرنگار اجتهاد، در این بیانیه آمده است: رهبران الهی و عالمان دینی، آیینه تمام‌نمای هویت پیروان ادیان الهی و امت‌های توحیدی‌اند و تعرض به آنان تعرض به باورها و عواطف صدها میلیون انسان و تهدیدی نسبت به موجودیت معنوی و مدنی جوامع به شمار می‌آید.

بر این اساس و در پرتو تعالیم دینی و موازین مسلم حقوقی، امضاکنندگان زیر به نمایندگی از عالمان، اساتید و محققان الهیات ادیان و پیروان اقلیت‌های دینی در ایران، نگرانی عمیق خود را از نفرت پراکنی و تهدید بی‌سابقه رئیس جمهور امریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی نسبت به مرجع عالی دینی و رهبر فرزانه جمهوری اسلامی ایران، آیت‌الله العظمی خامنه‌ای ابرازداشته و توجه همه رهبران دینی، مجامع و سازمان‌های بین‌المللی و دولت‌ها و ملت‌های آزاده جهان را به موارد در بیانیه جلب می‌کند.

۱. تهدید به ترور شخصیت‌های سیاسی و دینی بویژه مقامات عالی‌رتبه یک کشور عضو سازمان ملل متحد، نقض آشکار منشور ملل متحد و قواعد آمره حقوق بین‌الملل به شمار می‌آید و در تعارض جدی با اصول مسلم حقوق بشردوستانه است. چنین تهدیدی، قابل پیگیری کیفری است و در صورتی که قریب الوقوع باشد، حق دفاع پی‌شدستانه را نیز دارا می‌باشد.

۲. اقدامات و تهدیداتی از این دست، مصداق روشنی از نفرت‌پراکنی بوده و موجب جریحه دارشدن احساسات دینی ایران، و منطقه و تمامی آزادی‌خواهان و شرافت‌مندان جهان می‌شود و بیم آن می‌رود که موجی از واکنش‌های شدید و غیر قابل کنترل را در سطح منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای برانگیزد.

۳. از رهبران دینی و مذهبی جهان، شورای امنیت سازمان ملل متحد و دبیر کل این سازمان، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل و دیگر نهادهای بین‌المللی و مراجع صالح حقوقی، انتظار می‌رود نسبت به این تهدید صریح و بی‌سابقه، واکنش قاطع، علنی و موثر نشان دهند و مانع از نهادینه شدن رویه‌های ضد دینی، غیرقانونی و مجرمانه و خارج از چارچوب حقوق بین‌الملل شوند.

۱۹ ژوئن ۲۰۲۵

۲۹ خرداد ۱۴۰۴

اسقف نرسای بنیامین؛ اسقف کلیسای شرق آشور ایران، ارمنستان و گرجستان

واروش آوانسیان؛ رئیس شورای خلیفه گری ارامنه تهران و شمال

حاخام یونس حمامی لاله زار؛ رهبر جامعه کلیمیان (یهودیان) ایران

موبد مهربان پوالدی؛ رئیس انجمن زرتشتیان ایران

گنزورا نجات چحیلی؛ رهبر دینی صابئین مندایی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Real Time Web Analytics