قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / آخرین اخبار / آینده حوزه نباید به دست اساتیدی باشد که نسبت‌شان با انقلاب «لابشرط و بشرط لا» است
عرصه‌های حقوق بشر اسلامی و کرامت انسان و پیشنهاد‌هایی برای ضمانت اجرای آن

آیت‌الله کعبی:

آینده حوزه نباید به دست اساتیدی باشد که نسبت‌شان با انقلاب «لابشرط و بشرط لا» است

عضو هیأت رییسه مجلس خبرگان رهبری از کسانی که استقلال حوزه را به معنای عدم ارتباط با حاکمیت می‌‌‌دانند، انتقاد کرد و گفت: نظام اسلامی مولود حوزه‌‌‌های علمیه است و روحانیت باید پاسدار این ثمره ارزشمند باشد.

به گزارش شبکه اجتهاد، آیت‌الله عباس کعبی عضو هیأت رییسه مجلس خبرگان رهبری در دیدار اعضای انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم که در محل جامعه مدرسین برگزار شد، با اشاره به جایگاه حوزه‌‌‌های علمیه به عنوان خاستگاه نظام اسلامی به تبیین ماموریت‌‌‌های حوزه و روحانیت در قبال انقلاب اسلامی پرداخت.

وی تامین نیازهای فکری نظام در سیاستگذاری و عملیاتی کردن اسلام ناب، تربیت کادر آینده نظام اسلامی و حضور در عرصه روابط بین الملل را از ماموریت‌‌‌های مهم حوزه‌‌‌های علمیه دانست و تاکید کرد: امروز جهان تشنه اسلام ناب محمدی و معارف اهل بیت(ع) است و باید از تمام ابزارها و ظرفیت‌‌‌ها برای نقش آفرینی در چنین عرصه‌ای بهره بگیریم.

استاد درس خارج حوزه علمیه قم با بیان این که حوزه نمی‌‌‌تواند نسبت به انقلاب و آینده آن بی تفاوت باشد، گفت: آینده حوزه نباید دست اساتیدی باشد که نسبت شان با انقلاب «لابشرط و بشرط لا» است.

کعبی نظام اسلامی را مولود حوزه‌‌‌های علمیه دانست و گفت: حوزه باید پاسدار این مولود ارزشمند باشد و نیازهای آن را تامین کند. حوزویان نمی‌‌‌توانند خودشان را از نظام کنار بکشند و نسبت جدایی بین خود و نظام تعریف کنند.

وی بیان کرد: برخی آنچنان نسبت به جدایی بین خود و نظام تعریف می‌‌‌کنند و حرف‌‌‌هایی می‌‌‌زنند که در فضای مجازی و شبکه‌‌‌های اجتماعی دستمایه تمسخر می‌‌‌شود.

آیت‌الله کعبی اضافه کرد: این تفکر مولود این است که قم را جدای از نظام اسلامی تعریف می‌‌‌کنند. در حالی که حوزه و قم رسالت حفظ، حمایت، هدایت و نظارت و در عین حال امر به معروف و نهی از منکر را نسبت به نظام اسلامی بر عهده دارد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر این که حوزه وابسته به دولت و نظام نیست، گفت: استقلال حوزه به معنای عدم ارتباط حوزه با حاکمیت نیست، حوزه باید مبانی فکری نظام و کادرهای مورد نیاز آن را تامین کند و البته امر به معروف و نهی از منکر نیز نسبت به آن داشته باشد.

کعبی در بخش دیگری از سخنان خود به تشکیل هیات اندیشه ورز در مجلس خبرگان رهبری اشاره کرد و بیان داشت: در پی مطالبه جدی رهبر معظم انقلاب در دیدار سال گذشته با مجلس خبرگان رهبری، دبیرخانه طرح‌‌‌هایی را آماده کرد و در اجلاسیه اسفندماه ۹۶ طرح دو فوریتی ارائه و ریاست مجلس خبرگان رییس هیات اندیشه ورز شد و ۱۰ نفر از نمایندگان خبرگان نیز به عنوان اعضای هیات اندیشه ورز انتخاب شدند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری با بیان این که نخستین جلسه هیات اندیشه ورز هجدهم فروردین ماه به ریاست آیت‌الله جنتی رییس مجلس خبرگان رهبری برگزار شد، گفت: شش کارگروه شامل کارگروه‌های دین و فرهنگ، سیاست، اقتصاد، اجتماعی، علمی و فناوری ـ حقوقی ـ قضایی نیز در هیات اندیشه ورز تشکیل شده است.

بنابر گزارش رسا، وی اضافه کرد: این کارگروه‌‌‌ها متشکل از خود اعضا و صاحب نظران غیر عضو است؛ در این راستا می‌‌‌توانیم از نقطه نظرات اساتید جوان حوزه نیز بهره ببریم.

کعبی نگاه هیات اندیشه ورز مجلس خبرگان رهبری را راهبردی و کلان دانست و گفت: در پایان محصول هیات اندیشه ورز و نظرات کلان راهبردی تقدیم رهبر معظم انقلاب خواهد شد.

عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان سخنان خود افزود: هیات اندیشه ورز مجلس خبرگان رهبری با پژوهشکده‌‌‌ها، اندیشکده‌‌‌ها و نخبگان و صاحبنظران در ارتباط است و تلاش می‌‌‌کنیم از تمام ظرفیت کشور برای اندیشه ورزی کلان راهبردی بهره ببریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Real Time Web Analytics
Clicky