معاونت پژوهش حوزههای علمیه، فراخوان بیستویکمین همایش «کتاب سال حوزه» را منتشر کرد.
به گزارش شبکه اجتهاد، به نقل از دبیرخانه همایش کتاب سال حوزه، ناشران آثار حوزویان، برادران و خواهران حوزوی صاحب اثر داخل و خارج از کشور، با ارسال کتاب و پایاننامههای سطح۴ (دکتری) میتوانند در این همایش شرکت کنند.
محورهای ویژه همایش
در راستای جهتدهی پژوهشهای علمی حوزوی برای پاسخگویی به نیازهای پژوهشی جامعه، محورهای ویژهای از سوی شورای سیاستگذاری همایش اعلام شده است. محورهای ویژه همایش عبارتند از: ابعاد علمی بیانیه گام دوم انقلاب، زن و خانواده، الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، علوم انسانی اسلامی، فضای مجازی، آسیبهای اجتماعی، جمعیت، اقتصاد مقاومتی، سبک زندگی اسلامی، هنر (فلسفه هنر، هنر در اسلام) و محیط زیست و منابع طبیعی.
به منظور تشویق پدیدآوران و تبیین جایگاه و اهمیت محورهای ویژه همایش، به آثاری که در این محورها نوشته شوند، امتیاز ویژهای تعلق میگیرد. همچنین به منظور ترویج و توسعه عربینویسی پژوهشها در میان حوزویان، برای آثاری که به زبان عربی نوشته شوند نیز امتیاز ویژه درنظر گرفته شده است.
شرایط شرکت در همایش
ـ حوزوی بودن پدیدآورندگان آثار
ـ کتابهایی که چاپ اول آنها در سال ۱۳۹۷ شمسی باشد (همچنین کتابهایی که طی سالهای ۱۴۳۸ تا ۱۴۴۰ قمری و ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ میلادی، برای اولین بار، توسط ناشران خارج از کشور منتشر شدهاند)
ـ پایاننامههای سطح ۴ (دکتری) که در سال ۱۳۹۷ در یکی از مراکز حوزوی یا دانشگاهی دفاع شده باشد
بارگذاری «تصویر صورتجلسه دفاع پایاننامه» و «فایل الکترونیکی پایاننامه» با فرمت word یا pdf در هنگام ثبتنام، ضروری است. همچنین ارائه نسخه اصلی اثر (زبان مبدأ)، برای کتابهای ترجمه شده نیز الزامی است.
روش ارسال آثار
پدیدآورندگان آثار، برای شرکت در این همایش، پس از ثبتنام اینترنتی در سایت همایش به نشانی www.ketabehowzeh.ir و دریافت «کد رهگیری»، دو نسخه از اثر خود را به دبیرخانه همایش به نشانی «قم، جمکران، بلوار انتظار، مرکز مدیریت حوزههای علمیه، دبیرخانه همایش کتاب سال حوزه» ارسال کنند.
مهلت ارسال آثار
مهلت ارسال آثار، پایان خرداد ۱۳۹۸ است و این مهلت تمدید نمیشود. علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به پایگاه اینترنتی www.ketabeHowzeh.ir مراجعه یا با تلفن شماره ۰۲۵۳۷۲۵۵۸۹۰ داخلی ۶۰۳ تا ۶۰۵ تماس بگیرند. سامانه پیام کوتاه ۱۰۰۰۰۷۰۲۰ نیز پاسخگوی سؤالات نویسندگان است.
معاونت پژوهش حوزههای علمیه، از سال ۱۳۷۸، همه ساله «همایش کتاب سال حوزه» را برگزار میکند. کتابهایی که در زمینه علوم اسلامی یا انسانی مرتبط با حوزه دین تألیف، تدوین، تصحیح و تحقیق و ترجمه شده باشند، در این همایش مورد بررسی قرار میگیرند. شناسایی کتابها و نویسندگان برتر حوزوی و معرفی آنها به جامعه علمی، تشویق و حمایت از نویسندگان کتابهای برتر حوزه، تقویت روحیه و انگیزههای تحقیق و پژوهش در حوزه و ارتقای سطح پژوهشهای دینی و حوزوی از جمله اهداف برگزاری این همایش است.