هفتمین بازار فیلم اسلامی و ششمین نمایشگاه تجهیزات و فناوری رسانه با حضور مدیران شبکههای اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامی و مهمانان نهمین اجلاس مجمع عمومی اتحادیه در مشهد آغاز به کار کرد.
به گزارش شبکه اجتهاد به نقل از ستاد خبری نهمین دوره مجمع عمومی اتحادیه رادیو تلوزیونهای اسلامی، هفتمین بازار فیلم اسلامی و ششمین نمایشگاه تجهیزات و فناوری رسانه، در مشهد مقدس پایتخت فرهنگی جهان اسلام آغاز به کار کرد.
ایران، عراق، لبنان، افغانستان، هند، ترکیه، ایتالیا، یمن، بحرین، عربستان، فلسطین، انگلستان، سوریه، پاکستان، آذربایجان، نیجریه، بنگلادش، مصر، عمان و کویت در مجموع ۸۰۰ اثر تلویزیونی جدید خود را در این بازار عرضه میکنند.
علی الشلاه مدیرعامل شبکه الاعلام العراقیه، دکتر علی اکبر ولایتی رییس هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی و مشاور رهبر انقلاب اسلامی و عبدالله قصیر از جمله سخنرانان افتتاحیه بودند.
استقبال از تولیدات رسانهای در کشورهای اسلامی
امیرهاشمی در مراسم افتتاحیه هفتمین بازار فیلم اسلامی و نمایشگاه فناوریهای رسانهای پیش از نهمین اجلاس مجمع عمومی اتحادیه رادیو تلوزیونهای اسلامی اظهار کرد: ما این شرایط را فراهم کردهایم که حتی در لبنان از تولیدات رسانهای استفاده کرده و به تقویت رسانهها و رادیو تلوزیونهای اسلامی کمک کنیم و آنها را ارتقاء دهیم.
مدیر نمایشگاه فنی بازار فیلم اسلامی تصریح کرد: همچنین در حاشیه این گردهمایی غرفه ۷۹ تشکیل شده تا رسانهها بتوانند فضای مرتبط با همایش را به صورت زنده مورد استفاده و انتشار قرار دهند.
عرضه ۸۰۰ اثر تلویزیونی جدید در بازار فیلم اسلامی
رئیس بازار فیلم اسلامی با تاکید بر اینکه محصولات بازارهای اروپایی معمولا چندان جذابیتی برای شبکههای اسلامی ندارد، گفت: تولیدات فاخر و اسلامی در این بازار قطعا فروش و تبادل را با استقبال خوبی مواجه خواهد کرد.
محمد علی انوشه در مراسم افتتاحیه هفتمین بازار فیلم اسلامی و نمایشگاه فناوریهای رسانه ای که عصر امروز در سالن نمایشگاههای آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار کرد: بازار فیلم اسلامی هفت دوره است که همزمان با مجمع عمومی و جشنواره تولیدات اتحادیه رادیو تلویزیونهای اسلامی برگزار میشود و به معرفی فیلمها و برنامههای تولید شده توسط اتحادیه میپردازد.
وی ادامه داد: دشمنان اسلام پس از نا امیدی در جنگ سخت، جنگ نرم را با بهره گیری از ظرفیت رسانهها علیه کشورهای اسلامی آغاز کرده و با سرمایه گذاری فراوان سعی کردند چهره نادرستی از مسلمانان را به جهانیان نشان دهند.
رئیس بازار فیلم اسلامی با اشاره به اینکه بر ما لازم است که با استفاده از توانمندیهای موجود و آموزههای اسلام ناب، شکوه مسلمانان را در جهان بازگردانیم، بیان کرد: این نشستها میتواند این دستاوردها را برای کشورهای اسلامی به همراه داشته باشد.
انوشه با اشاره به نامگذاری مشهدالرضا در سال ۲۰۱۷ به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام و نیز حضور چشمگیر خارجیها در این شهر، گفت: با عنایت به اثرات چشمگیر برنامهها و تولیدات موسسهها و شبکههای عضو اتحادیه بر تحولات منطقه سعی شده در این نمایشگاه به سه مولفه وحدت، مقاومت و اسلام ناب در تولیدات توجه ویژه شود.
وی با تاکید بر اینکه این بازار تفاوتهای اساسی با دورههای قبل دارد، گفت: ساختار بررسی آثار در این دوره متحول شده و شرکت کنندگان نسبت به اولین بازار سه برابر شده و نسبت به دوره قبل ۵۵ درصد ارتقا داشته است و در ابعاد کیفی نیز در برنامههای نمایشی رشد قابل توجه بوده است.
رئیس بازار فیلم اسلامی با بیان اینکه فضایی که امسال برای بازار فیلم و فناوری رسانه تدارک دیده شده وسیع تر از دورههای قبل است، تصریح کرد: این گستردگی حاکی از گرمی و رونق ارائه و فروش تولیدات و فیلمهای اسلامی و پاک در این دوره است.
انوشه ادامه داد: بعضی از شبکهها برنامههای فاخری برای عرضه تدارک دیدهاند که با توجه به تحولات منطقه پیش بینی میشود استقبال خوبی از آنان شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه بیش از ۴۵ فیلم و برنامه برای فروش در این بازار آماده شده است، افزود: در بازار فیلم امسال ۱۳۳ شبکه تلویزیونی و موسسه تولید فیلم و کمپانی تأمین برنامه از ۲۰ کشور حضور دارند.
رئیس بازار فیلم اسلامی با اشاره به کشورهای حاضر در هفتمین بازار فیلم اسلامی افزود: ایران، عراق، لبنان، افغانستان، هند، ترکیه، ایتالیا، یمن، بحرین، عربستان، فلسطین، انگلستان، سوریه، پاکستان، آذربایجان، نیجریه، بنگلادش، مصر، عمان و کویت در مجموع ۸۰۰ اثر تلویزیونی جدید خود را در این بازار عرضه میکنند.
انوشه با تاکید بر اینکه محصولات بازارهای اروپایی معمولا چندان جذابیتی برای شبکههای اسلامی ندارد، افزود: تولیدات فاخر و اسلامی در این بازار قطعا فروش و تبادل را با استقبال خوبی مواجه خواهد کرد.
جایگاه حیاتی رسانههای اسلامی در جنگ مجاهدین محور مقاومت در برابر جریان تفکیر
رئیس شورای عالی اتحادیه رادیو تلویزیونهای اسلامی گفت: رسانههای جمعی جایگاهی حساس و حیاتی در جنگ بین مجاهدین محور مقاومت در مقابل گروههای تکفیری و توطئههای آمریکایی، صهیونیستی و سعودی دارند.
عبدالله قصیر در مراسم افتتاحیه هفتمین بازار فیلم اسلامی و نمایشگاه فناوریهای رسانه ای، اظهار کرد: جنگ رسانه ای امروز که دشمنان علیه کشورهای اسلامی به راه انداخته اند کمتر از جنگ نظامی نیست و محور مقاومت باید در سراسر جهان در این جنگ نیز وارد شود.
وی ادامه داد: بازار اسلامی ایستگاهی بسیار مهم است که متولیان رسانه ای در کشورهای اسلامی میتوانند بهترین تولیدات خودشان را در آن به مخاطبان عرضه کنند.
رئیس شورای عالی اتحادیه رادیو تلویزیونهای اسلامی با تاکید بر اینکه رسانههای جمعی جایگاهی حساس و حیاتی در جنگ بین مجاهدین محور مقاومت در مقابل گروههای تکفیری و توطئههای آمریکایی، صهیونیستی و سعودی دارند، ابراز کرد: محور مقاومت در تحقق دستاوردها چه در عراق و آزادسازی موصل و چه در شکست محاصره آمریکایی در سوریه که همگام با ارتش و همپیمانان صورت گرفت پیشگام است.
قصیر با اشاره به دستاوردها و پیروزیهای فرزندان مقاومت در یمن، لبنان و فلسطین، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در خط مقدم میدانهای مقاومت قرار دارد و صدها توطئه دشمنان را خنثی کرده که آخرین آن دفع حمله تروریستی به حرم امام خمینی و مجلس و همچنین موشک باران مقرهای تکفیریها در خاک سوریه بود که پیام روشنی را به حامیان تروریستها داشت.
وی با بیان اینکه پیروزیهای محور مقاومت خشم آمریکا، اسرائیل و سعودی را برانگیخته است، گفت: امروز امام خامنه ای و سید حسن نصرالله در راس محور مقاومت قرار دارند و تمام مجاهدین آنان را باعث افتخار و عزت خود میدانند و همه با هم آینده پر افتخاری را برای امت اسلامی رقم خواهند زد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان آثار فاخر خود را در بازار فیلم اسلامی ارائه دهند تا به وسیله تولیدات خوب بتوانیم در مقابله با جنگ نرم دشمنان نیز به خوبی مقاومت کنیم.
یادآوری میشود، بازار فیلم اسلامی، از ۱۱ تا ۱۴ تیرماه از ساعت ۹ تا ۱۲ و ۱۷ تا ۲۰ پذیرای میهمانان ویژه، دانشجویان و علاقهمندان این حوزه خواهد بود.
این نمایشگاه با مشارکت اداره کل ارشاد اسلامی خراسان رضوی، شهرداری مشهد و اتحادیه رادیو تلویزیونهای جهان اسلام و با همکاری اداره کل روابط عمومی و امور رسانه آستان قدس رضوی برگزار میشود.