استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم با اشاره به فتوای تاریخی حضرات آیات مکارم شیرازی و نوری همدانی در حمایت از رهبر معظم انقلاب، آن را برآمده از عمق اندیشه فقه شیعه دانست و تاکید کرد: فتوای این دو مرجع تقلید، مسئلهای شخصی نیست؛ بلکه چیزی است که از بنیانها و نهاد حوزههای علمیه بر میخیزد و کسانی که اهل قلم و بیان هستند باید مبانی حکم مراجع تقلید را تشریح و تبیین کنند تا مبادا این گونه تصور شود که این گونه اقدامات، اقدام مصلحتی بوده و دارای مبنای قوی و محکمی نمی باشد.
به گزارش شبکه اجتهاد، استاد ابوالقاسم علیدوست عضو هیأت علمی گروه فقه و حقوق پژوهشگاه و استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم ، با اشاره به فتوای تاریخی حضرات آیات مکارم شیرازی و نوری همدانی در حمایت از رهبر معظم انقلاب در برابر تهدید آمریکا و اسرائیل و نقش بزرگان و اعلام حوزه در این شرایط، اظهار داشت: اولین اقدام در این زمینه این است که باید صدای بزرگان و اعلام حوزه های علمیه در این زمینه، صدای واحد و منسجمی باشد؛ ولو در شکل و تعابیر، مختلف و متفاوت از نظرات همدیگر باشد.
وی افزود: مسئله لزوم حمایت بزرگان و اعلام حوزه های علمیه از رهبر معظم انقلاب اسلامی و مرجعیت، مسئله ای بسیار روشن و امری واضح است و با مسائل اصولی و فقهی که امکان تفاوت دیدگاه ها و نظرات در آن وجود دارد، تفاوت بسیاری دارد.
استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم با اشاره به فتوای تاریخی حضرات آیات مکارم شیرازی و نوری همدانی در حمایت از رهبر معظم انقلاب، به «رسا» گفت: فتوای این دو مرجع تقلید در حمایت از مقام مرجعیت، مسئله ای شخصی نیست؛ بلکه چیزی است که از بنیان ها و نهاد حوزه های علمیه بر می خیزد.
علیدوست، دومین اقدام بزرگان و اعلام حوزه در حمایت از رهبر معظم انقلاب و مرجعیت را نقش آفرینی اهالی قلم و بیان در این عرصه دانست و ابراز کرد: کسانی که اهل قلم و بیان هستند باید مبانی حکم مراجع تقلید و لزوم حمایت از مرجعیت و رهبر معظم انقلاب اسلامی را تشریح و تبیین کنند تا مبادا این گونه تصور شود که این گونه اقدامات مراجع عظام، اقدام مصلحتی بوده و دارای مبنای قوی و محکمی نمی باشد.
این استاد خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم افزود: باید علاوه بر دفاع اثباتی از حکم مراجع تقلید در حمایت از رهبر معظم انقلاب اسلامی، عملکرد نامناسب و ناموزون بودن رفتار و موضع گیریهای سخیف رئیس جمهور آمریکا در تهدید رهبر معظم انقلاب اسلامی در مقام رئیس جمهور یک کشور به صورت گسترده و دقیق، مورد حمله و نقد قرار گرفته و رفتارهای خلاف شأن او در جایگاه ریاست جمهوری، مورد تقبیح و مذمت قرار گیرد.
علیدوست خاطرنشان کرد: دونالد ترامپ بخواهد یا نخواهد رئیس جمهور آمریکا است؛ اما رفتارهای او مخالف موازین متعدد حقوق بین المللی و میثاقهای آن است که دنیا آن را پذیرفته است. بنابراین باید پلیدی و زشتی مواضع و رفتارهای رئیس جمهور آمریکا بیش از پیش بیان و تشریح شود که اساتید بین الملل در این زمینه میتوانند اقدامات موثر و جامعی را انجام داده و به نتیجه برسانند.
این عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به نقش رسانه های دیدار و شنیداری در کشور و نقش بی بدیل رسانه ملی در تاثیرگذاری بر افکار عمومی جامعه و انتقال پیام ملت ایران به کشورهای جهان تاکید کرد: باید رسانه های کشور و رسانه ملی، تلاش های مستمر و منسجمی را در انعکاس و پوشش فتوای مراجع عظام تقلید در حمایت از رهبر معظم انقلاب اسلامی و مرجعیت دنبال کرده و این موضوع را در اولویت فعالیتهای خبری خود قرار دهند.