قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / مشق اجتهاد / حسین صابری

معرفی اساتید:

حسین صابری

دکتر صابری در سال ۱۳۴۵ در شهرستان گناباد و در خانواده‌ای متوسط به دنیا آمد. دوره دبستان و راهنمایی را در نوقاب ـ از توابع گناباد ـ و مقطع متوسطه را در رشته اقتصاد اجتماعی دریکی از دبیرستان‌های گناباد پشت سرگذاشت.

?در سال ۶۳ در آزمون ورودی دانشگاه‌ها رتبه اوّل منطقه ۳ را احراز کرد و در دانشگاه تهران رشته علوم سیاسی و هم‌زمان با آن در دانشگاه امام صادق(ع) و علوم اسلامی رضوی پذیرفته شد؛ اما از این میان، دانشگاه رضوی را به دلیل ماهیت حوزوی که داشت برگزید و بدین‌سان تحصیلات حوزوی خویش را در این دانشگاه که مدرسه میرزا جعفر و خیرات‌خان را شامل می‌شود آغاز کرد.

?در سال ۶۸ برای استمرار تحصیلات دانشگاهی به معنای متعارف آن، در کنار تحصیلات حوزوی که همچنان آن را در دانشگاه رضوی پی می‌گرفت، دیگربار در آزمون سراسری شرکت جست و در رشته الهیات گرایش فقه و مبانی حقوق دانشگاه فردوسی مشهد پذیرفته شد. تحصیل در مقطع کارشناسی را در سال ۷۲ به پایان برد و در همان سال به مقطع ارشد دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی راه یافت. مقطع ارشد را سال ۷۵ به پایان برد و رساله این مقطع را بافاصله کمی با عنوان «حیله‌های شرعی ناسازگار با فلسفه فقه» در بنیاد پژوهش‌های اسلامی به چاپ رساند. از آغاز سال تحصیلی ۷۶-۷۷ تحصیل در مقطع دکتری رشته فقه را در دانشگاه فردوسی آغاز کرد و این مقطع را در سال ۸۰ با تدوین رساله‌ای با نام بررسی وضعیت عقل در فرایند استنباط فقهی به پایان رساند. به‌هرروی، با پایان تحصیلات دانشگاهی از خرداد سال ۸۰ به‌عنوان استادیار گروه فقه و مبانی اسلامی به خدمت دانشگاه فردوسی درآمد و اکنون نیز با مرتبه استادی در این دانشگاه به تدریس و دیگر وظایف علمی مشغول است.

?ناگفته نماند که هم‌زمان با مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و بخشی از مقطع دکتری، تحصیلات حوزوی را نیز ادامه داد و در مقطع سطح از محضر استادانی چون حضرات مرتضوی، واعظی، رضازاده، ناطقی و امیری بهره جست. کلیاتی از فلسفه اسلامی را در محضر استاد آشتیانی و استاد فیاض صابری فراگرفت و همچنین کلیات کلام شیعی را نزد استاد سیدان خواند. افزون بر این، چند سالی نیز حضور در درس خارج فقه و اصول آیت‌الله فلسفی را درک کرد.

? فعالیت‌های اجرایی:
۱٫ دبیر سرویس معارف اسلامی روزنامه قدس سال‌های ۷۱ تا ۷۵
۲٫ مسئول تحریریه روزنامه قدس در سال‌های ۷۳ تا ۷۵
۳٫ معاونت آموزشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، به مدت دو سال (از مهرماه ۷۵ تا آبان ۷۷)
۴٫ مدیریت داخلی مجله مشکوه به مدت شش ماه از تیرماه ۷۵
۵٫ مدیریت داخلی نشریه دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد از مهر ۸۰ به مدت یک سال
۶٫ ریاست کتابخانه دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی از شهریور ۸۲ تا ۱۳۸۳/۹/۲۱
۷٫ معاونت آموزشی و دانشجویی دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد از تاریخ ۱۰/۷/۱۳۸۲ تا ۲۳/۳/۱۳۸۹
۸٫ سردبیری و عضویت در تحریریه مجله دانشنامه حقوق اقتصادی به مدت ۵ سال
۹٫ معاونت پژوهشی دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد از تاریخ ۲۳/۳/۱۳۸۹ تا ۳۱/۶/۱۳۹۰
۱۰٫ مدیریت نشر آثار علمی دانشگاه فردوسی مشهد از سال ۱۳۹۴ تاکنون

/> فعالیت‌های آموزشی:
۱٫ همکاری حق‌التدریس با دانشگاه علوم اسلامی رضوی از مهر ۷۵ تا اواخر ۷۷٫
۲٫ همکاری حق‌التدریس با دفتر تبلیغات اسلامی و تدریس درس ترجمه در سال ۸۰
۳٫ همکاری حق‌التدریس و موظف بورسیه با گروه علوم قرآنی و حدیث دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی و تدریس درس‌هایی چون متون معاصر، متون عرفانی.
۴٫ عضو هیئت‌علمی گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی و تدریس درس‌هایی چون مبادی اصول، فقه مقدماتی، فقه تخصصی، قواعد فقه، فقه مذاهب، متون فقهی و تفسیری، حقوق بین‌الملل اسلامی و ادامه همکاری با گروه علوم قرآنی و حدیث همین دانشکده با تدریس درس‌هایی چون متون معاصر و ترجمه.
۵٫ استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده الهیات از مهر سال ۸۰ تاکنون.
۶٫ عضویت در کمیته تحصیلات تکمیلی گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی، دانشکده الهیات از مهر ۸۰ تاکنون.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Real Time Web Analytics
Clicky