کتاب «وارونگی؛ نقد و بررسی بنیانهای فکری جریانهای تکفیری با تاکید بر داعش» اثر حجتالاسلام سیدمهدی علیزاده موسوی از سوی بوستان کتاب چاپ و منتشر شد.
به گزارش شبکه اجتهاد، تفکرات انحرافی گروههای تکفیری از جمله داعش، بسیاری از مناطق جهان را آلوده کرده است. اینک تقریبا همه دریافتهاند که علاوه بر قدرت سخت، مقابله علمی نیز اهمیت بسیاری دارد.
به نظر میرسد بخشی از قدرت جذب تکفیر از آن جهت است که مفاهیم و ارزشهای اصیل اسلامی را تصدیر کرده و قرائتی وارئنه ارائه میدهد. به گونهای که قدرت تشخیص حق و باطل برای بسیاری از تودهها به ویژه جوانان سخت و دشوار کرده است.
کتاب وارونگی، مفاهیم «توحید و شرک»، «ایمان و کفر»، «جاهلیت»، «تکفیر سیاسی»، «هجرت»، «نکایه و انهاک»، «جماعت»، «جهاد»، «امت»، «خلافت» و «آخر الزمان و مهدویت» که توسط داعش و گروههای تکفیری وارونه تفسیر شدهاند، با تمسک به مبانی اسلامی، مورد بررسی قرار داد و تلاش کرده است، تفاوتهای بنیادین اندیشه اصیل اسلامی و تکفیری تبیین شود.
پیشفرض اساسی این تحقیق بر این اصل استوار است که تمامی کسانی که جذب این جریانها میشوند، نه به جهت خبث باطن، بلکه به علت عدم قدرت تشخیص میان حق و باطل به این مسیر گرایش پیدا میکنند و این نقش اندیشمندان اسلامی است که این وارونگی را برملا کنند.
بنابر گزارش معالم این کتاب، در یازده فصل و در ۴۷۲ صفحه، توسط انتشارات بوستان کتاب چاپ شده و به مبلغ ۳۵ هزار تومان به فروش میرسد.