زنجیر زدن و سینه زنی اگر به نحو متعارف و بهگونهاى باشد که از نظر عرفى از مظاهر حزن و اندوه در عزادارى محسوب شود اشکال ندارد و اگر استفاده از زنجیرهاى مزبور موجب وهن مذهب در برابر مردم شود و یا باعث ضرر بدنى قابل توجهى گردد، جایز نیست … . (خامنهای، مکارم شیرازی)
سینهزنی و زنجیرزنی در عزای سید مظلومان حضرت أبی عبدالله الحسین سید الشهداء(علیهم السلام) از شعائر مذهبی است و موجب احیای حقّ و زنده نگهداشتن مراسم عاشورا یعنی بهترین و والاترین جلوه جهاد فی سبیل الله و فداکاری و جانبازی بندگان صالح خدا مخصوصاً حضرت امام حسین و اهل بیت بزرگوارش(ع) و قیام آنان در برابر باطل بهگونهایکه ابعاد آن قیام الهی فوق حدّ تصور است، میباشد. چنانچه عزاداری بهصورت نوحهخوانی و گریه کردن و گریاندن بسیار مطلوب و مرغوب و موجب اجر و مورد تأکید ائمه اهل بیت(علیهم السلام) است. (صافی گلپایگانی -جامع الأحکام ج ۲ ص۱۳۱)
سینهزدن از مصادیق جزع است که بر ائمه(ع) مستحب میباشد. (سیستانی)
هروله کردن(بالا و پایین پریدن) در عزاداری امام حسین (علیهم السلام) اشکال ندارد. (سیستانی)
از این حرکات (هروله کردن)، در مجلس عزاى اهل بیت(علیهم السلام)اجتناب کنید. (مکارم شیرازی)
بهتر است سینه زنی تند و سریع (شور) که روش سنگینى به نظر نمى رسد و مناسب مقام ولایت نیست، ترک شود. (مکارم شیرازی)
سینهزنی که به عنوان شدّت تأثر و ناراحتی از آن مصائب عظمی، به صورتیکه دور میچرخند و جست و خیز دارند اشکال ندارد، هرچند باید مواظب بود وقار عزاداری مخدوش نشود اما نیّت اینکه در موسم حج هستم و هروله میکنم صحیح نیست. (صافی گلپایگانی)