کتاب «منطق سیاست خارجی امامین انقلاب» نوشته حجتالاسلام سید علی موسوی توسط انتشارات باقرالعلوم (ع)، منتشر شد.
به گزارش شبکه اجتهاد، به همت پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی کتاب «منطق سیاست خارجی امامین انقلاب» نوشته حجتالاسلام سید علی موسوی با تدوین حمیدرضا باقری منتشر شده است.
در بخشی از مقدمه اثر آمده است: آنچه در مباحث کتاب «منطق سیاست خارجی امامین انقلاب» بررسی میشود، تحصیل و درک سیره امامین انقلاب در راهبری انقلاب در عرصه سیاست خارجی است، اینکه چطور انقلاب و کشور را در این عرصه راهبری میکنند، چطور در فراز و نشیبهای پیش آمده چاره جویی دارند و این حرکت عظیم انسانی، اجتماعی و سیاسی را پیش میبرند.
به دنبال شناخت سیره امامین انقلاب به عنوان آخرین تجربه علمی، عملی، عینی و بالاترین دارایی شیعه هستیم تا بتوانیم نسبت خود را با آن مشخص نماییم و بدانیم آیا نسبت موافق و همراه با آن داریم یا مخالف و یا در مواردی همراه هستیم و در مواردی خیر؟ اما چرا سیره امامین انقلاب؟ چرا سیره اهل بیت را بررسی نمیکنیم؟ نسبت سیره اهل بیت و سیره امامین انقلاب چیست؟ حرکت اهل بیت علیهم السلام در فراز و نشیبهای مختلف تاریخ به دنبال تحقق یک طرح واحد است، طرحی که یک انسان ۲۵۰ ساله با توجه به شرایط و مقتضیات زمانی الگوهای مختلفی برای پیش برد آن اتخاذ میکند و حرکت امامین انقلاب نیز در امتداد آن در بستر تکرارهای تاریخ است، حرکتی که به دنبال پیش برد و تحقق غایات همان طرح میباشد، طرحی که با شناخت الگوهای رفتاری آن در بستر زمان میتوانیم الگوی رفتار امروز خود را به خوبی یافته و متناسب با آن رفتار خود را سامان دهیم.
اگر چه شناخت تاریخ و سیره اهل بیت به عنوان یک کار اجتهادی و دقیق کاری نسبتا سخت و تخصصی است، اما شناخت سیره امامین انقلاب در بستر تاریخ معاصر که اقتباس شده و الگو گرفته از همان طرح و در امتداد آن است راهنمای خوب برای شناخت طرح کلان اهل بیت و بایستههای تکلیف امروز است.
مولف این کتاب حجتالاسلام والمسلمین سید علی موسوی، برای رسیدن به منطق رهبری از انتهای ماجرا شروع مینماید، یعنی به جای گزارش منطق رهبری و سپس تطبیق بر مباحث تاریخی از بررسی عینی ماجراهای تاریخی به فهم و استخراج منطق رهبری دست مییابد.
نگارنده این مجموعه را در ۳ فصل تالیف نموده است که، فصل اول به وقایع سالهای ۶۰ تا ۷۶ میپردازد، فصل دوم شامل اتفاقات ۷۶ تا ۸۴ است و فصل سوم به جریانات سالهای ۹۴ تا ۹۸ میپردازد.
بنابر گزارش مهر، این کتاب توسط انتشارات باقرالعلوم علیه السلام، در ۱۵۳ صفحه منتشر شده است.