مسئولین بدانند معیشت مردم بر همه چیز مقدم است، ولی در عمل تنها به دادن آمار بسنده کردند و میگویند ما چنین و چنان کردیم. مسئلهای که همیشه گفتیم و به آن توجه نشده، بحث دیرکرد گرفتن بانک است، بارها گفتیم گرفتن دیر کرد مشکل دارد و جایز نیست، ولی به این سخنان عمل نمیشود.
به گزارش شبکه اجتهاد، آیتالله حسین نوری همدانی در دیدارمدیرکل سازمان تعزیرات استان تهران، اظهار داشت: اسلام دینی است که به مسائل زندگی مانند بحث معیشت، فقر و امر به معروف و نهی از منکر اهمیت میدهد و تأکید برنبود فقر، اجرای معروف و نهی ازمنکر میکند.
این مرجع تقلید ابراز داشت: اسلام معتقد است اگر امر به معروف اجرا شود سایر مسائل شرعی اجرا میشود، اسلام معتقد است کارها براساس فکر واحد انجام بگیرد، ولی در حال حاضر این مسئله وجود ندارد و فکرهای متعددی وجود دارد.
ایشان با بیان اینکه گاهی اوقات انجام مسائل مانند تعزیرات و اجرای حدود برای جلو گیری از جرم امری لازم است، اظهار داشت: اجرای احکام شرعی و حدود شرعی برای جلو گیری از حرص و طمع ضرورت دارد.
آیتالله نوری همدانی با بیان اینکه حب مال، طمع و حرص و حب به جایگاه و منصب منشاء فساد است، افزود: جامعه گذشته و بازاریها اهل طمع و حرص نبودند، براساس موازین شرعی معامله میکردند و اهل حلال و حرام بودند و همین مسئله باعث برکت در زندگی شان میشد.
ایشان افزود: در حال حاضر یکی از مشکلات کشور، پایین بودن ارزش پول است. درگذشته پول ارزش داشت؛ ولی درحال حاضر این گونه نیست، مشکل دوم، نظارت اشخاص است که باعث مشکلاتی شده است. باید نظارت قوی باشد، ارزش پول افزایش یابد تا مشکلات مردم از بین برود.
معظم له افزود: هم اکنون معیشت مردم بر همه چیز مقدم است، ولی در عمل مسئولین تنها به دادن آمار بسنده کردند و میگویند ما چنین و چنان کردیم، اگر چنین و چنان کردید، پس چرا مردم در سر سفرهها، احساس ارزانی نکردند.
آیتالله نوری همدانی اظهار داشت: در کشورهای دیگر قمیت این شهر با شهر دیگر فرقی ندارد، وقتی کسی گران فروشی و احتکار میکند، مجازات میکنند؛ ولی در کشور این گونه نیست، قیمت این مغازه با آن مغازه با آن شهر فرق دارد.
این مرجع تقلید ابراز داشت: مسئلهای که همیشه گفتیم و به آن توجه نشده، بحث دیرکرد گرفتن بانک است، بارها گفتیم گرفتن دیر کرد مشکل دارد و جایز نیست، ولی به این سخنان عمل نمیشود.
بنابر گزارش حوزه، معظم له همچین در پایان عنوان کرد: مشکل عمده مردم، بحث معیشت است، با ارقام و آماردادن مشکل معیتشی حل نمیشود و از بین نمیرود.