قالب وردپرس افزونه وردپرس
Home / آخرین اخبار / سنجش و پذیرش مدارس فقهی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹
سنجش و پذیرش مدارس و مراکز فقهی حوزه علمیه آغاز شد

فراخوان،

سنجش و پذیرش مدارس فقهی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

معاون آموزش حوزه‌های علمیه از آغاز سنجش و پذیرش مدارس و مراکز فقهی برای سال تحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش شبکه اجتهاد، ‌حجت‌الاسلام مهدی رستم نژاد در این زمینه گفت: مجموع ظرفیت پذیرش مراکز و مدارس فقهی در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ حدود ۷۵۰ نفر می‌باشد ضمن اینکه برای سال آتی ۲۶ مرکز و مدرسه فقهی متقاضی برگزاری آزمون متمرکز بوده‌اند که نام این مراکز و مدارس فقهی و معرفی اجمالی و شرایط اختصاصی هر کدام به تفصیل در دفترچه راهنمای آزمون ورودی ذکر گردیده است که داوطلبان می‌توانند با مطالعه دقیق دفترچه راهنما، پنج(۵) مرکز یا مدرسه فقهی را برای شرکت در آزمون انتخاب نمایند.

او افزود: ثبت نام به صورت اینترنتی و از طریق سایت معاونت آموزش حوزه‌های علمیه به نشانی www.howzeh-qom.ir انجام می‌شود و زمان ثبت نام از روز سه شنبه ۹۸/۱۱/۱۵ الی روز پنجشنبه ۹۸/۱۲/۸ می‌باشد.

معاون آموزش حوزه‌های علمیه قم گفت: آزمون متمرکز روز جمعه ۹۸/۱۲/۱۶ رأس ساعت ۹ صبح برگزار خواهد شد و هر داوطلب می‌تواند در زمان ثبت نام حداقل یک و حداکثر پنج مرکز یا مدرسه فقهی را از میان مراکز و مدارس فقهی که نام آنها در لیست مندرج در دفترچه راهنمای آزمون ذکر گردیده است انتخاب نماید، لذا لازم است داوطلبان قبل از انتخاب، ظرفیت پذیرش، شرایط خاص، برنامه‌های آموزشی، امتیازات و …. اعلامی از سوی مراکز و مدارس فقهی توجه داشته باشند.

رستم نژاد یادآور شد: معرفی داوطلب جهت انجام مصاحبه علمی به هر کدام از مراکز و مدارس فقهی انتخابی، منوط به کسب امتیاز لازم در آن واحد آموزشی خواهد بود و داوطلبان پس از کسب امتیاز لازم در مصاحبه علمی، سوابق تحصیلی و صلاحیت‌های علمی، پژوهشی و تربیتی، در صورت دارا بودن شرایط عمومی و اختصاصی و همچنین شرایط خاص مراکز و مدارس فقهی، پذیرش نهایی می‌شوند.

معاون آموزش حوزه‌های علمیه قم با اشاره به نحوه طرح سوالات و منابع آزمون خاطر نشان ساخت: سؤالات به صورت چهار گزینه‌‌ای و تشریحی بوده و برای سؤالات چهار گزینه‌‌ای نمره منفی لحاظ می‌گردد و منابع آزمون کتبی و مصاحبه علمی نیز شامل «ادبیات کاربردی در قالب تجزیه و ترکیب»؛ «منطق کاربردی»؛ «فقه (برای دوره بلندمدت، کتاب شرح لمعه باب‌های صوم، متاجر، نکاح، طلاق و ارث و برای دوره کوتاه مدت، کتاب دروس تمهیدیه باب‌های صلاه، صوم، بیع، نکاح و طلاق)»؛ «اصول (برای دوره بلند مدت، کتاب اصول مظفر و کتاب حلقات و برای دوره کوتاه مدت، کتاب الوسیط)» و «هوش و اطلاعات عمومی» می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Real Time Web Analytics