رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق با قدردانی از ایران برای برگزاری کنفراس وحدت اسلامی، تأکید کرد که برای مقابله با خشونت و افراطی گری، فقط برگزاری چنین کنفراسهایی کفایت نمی کند، بلکه نتایج آن باید به سازمانهای بین المللی ابلاغ شود تا گامی مهتر برداشته شود.
عمار حکیم با اشاره به تلاشهای پیامبر اکرم(ص) برای هدایت افراد زمان خود و سختیهایی که در این مسیر کشیدند و طعنه ها و زخم زبانهایی که می شنیدند، گفت: پیامبر اکرم(ص) درمسیر خود اهداف شخصی دنبال نمی کرد و باوجود تمام مشکلاتی که بر سر راه ایشان بود، توانست به هدف خود و دعوت افراد زمان خود به اسلام برسد.
رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق، با تأکید بر ارزش و ضرورت وحدت در بین جوامع، گفت: اگر جامعه متفرق و دچار اختلاف شود، خطر آن برای کل اسلام خواهد بود، تعدد احزاب نباید موجب برتری یک حزب و نادیده گرفتن حقوق دیگر احزاب شود.
وی با تأکید براینکه، حکوت نباید از دین جدا و دین باید جزئی از آن باشد و بی دینی آسیب زیادی به جامعه می زند، گفت: ما امروز در جهان به طور گسترده، با مشکل افراطی گری و خشونت مواجه هستیم و باید با همبستگی در مقابل توطئه های تهدیدکننده جهان اسلام و گفتمان های تفرقه انگیز و کسانی که قصد سوء استفاده از اختلافات دارند، مقابله کنیم.
رئیس مجلس اعلامی اسلامی عراق خاطر نشان کرد: برای مقابله با چالشهای جهان اسلام، تنها برگزاری این کنفرانسها کفایت نمی کند، نتایج این کنفرانسها را باید به سازمان ملل، سازمان همکاری اسلامی و همه سازمانهای بین المللی ابلاغ کرد تا همه اینها باید در برابر گفتمانهای خرابکارانه بایستند و در فضای رسانه ای باید در برابر رسانه هایی که به ایجاد تفرقه دامن می زنند ایستادگی کرد.
عمار حکیم، در ادامه به تحولات عراق اشاره کرد و گفت: ما در عراق توانسته ایم با استفاده از توانمندیهای ارتش و نیروهای مردمی از شیعه و سنی و … تا حد زیادی در برابر تروریسم ایستادگی کنیم.
وی اظهار داشت: ما در عراق به دنبال، اجرای یک طرح سیاسی که همه گروهها را در بر گیرد هستیم و تنها راه خروج از بحران عراق همین است که می توان در سوریه و لبنان و دیگر کشورها نیز آن را اجرا کرد.
عمار حکیم در ادامه همه مردم جهان و به ویژه مردم فلسطین را به اتحاد در برابر دشمن فراخواند و پیروزی همه کشورهای اسلامی را نزدیک دانست.