دوفصلنامه «مطالعات فقه سیاست» که به تازگی از سوی مرکز فقهی ائمه اطهار(علیهمالسلام) تاسیس شده است، به منظور توسعه و تحول و تعمیق مطالعات فقهی مرتبط با عرصه سیاست از اساتید، فضلا و پژوهشگران جهت ارائه مقالات خود دعوت به عمل آورد.
به گزارش خبرنگار اجتهاد، دوفصلنامه «مطالعات فقه سیاست»، به منظور توسعه و تحول و تعمیق مطالعات فقهی مرتبط با عرصه سیاست، مشتمل بر رویکرد معرفتی به گرایش بینارشتهای فقه و سیاست، روش شناسی فقه سیاست، مسائل فقه سیاست، فقه الحکومه و فقه حکومتی توسط معاونت پژوهش مرکز فقهی الئمه اطهار علیهم السلام تاسیس شد.
دوفصلنامه مطالعات فقه سیاست به صاحب امتیازی مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)؛ مدیر مسئولی محمدجواد فاضل لنکرانی و سردبیری سیدجواد حسینی خواه با اهداف زیر منتشر میشود:
۱. گسترش مرزهای فقه سیاست و تعمیق مباحث آن بین حوزویان و دانشجویان؛ ۲. دستیابی و ارائه آخرین یافتهها و دستاوردها در حوزه فقه سیاست؛ ۳. اهتمام در تولید مباحث فقه سیاسی در راستای پاسخگویی به نیازهای اساسی کشور؛ ۴. ایجاد امکان مشارکت و همکاری پژوهشگران برجسته سایر مراکز علمی در زمینه فقه و سیاست؛ ۵. معرفی، نقد و ارزیابی اندیشهها و جریانهای فقه و سیاست در کشور ایران و جهان اسلام؛ ۶. بسط مباحث و مسائل فقه و سیاست در قالب رویکرد معرفتی به گرایش بینارشتهای فقه سیاست، روش شناسی فقه سیاست، مسائل فقه سیاست، فقه الحکومه، فقه حکومتی، فقه و سیاست تطبیقی، فقه و سیاست اهل سنت و … ؛ ۷. زمینه سازی برای تضارب آرا و هم فکری پژوه شگران حوزه فقه سیاسی اسامی و فراهم ساختن زمینههای رقابت و نوآوری در این زمینه؛ ۸. کسب مرجعیت علمی در زمینه فقه سیاسی؛ ۹. تقویت فعالیتهای علمی جمعی گروه پژوهشگران عرصه فقه و سیاست.
اعضای هیئت تحریریه به ترتیب حروف الفبا: اساتید: حسین ارجینی، علیرضا اسلامیان، سیدسجاد ایزدهی، سیدجواد حسینی خواه، قاسم شبان نیا، مجتبی عبدخدایی، عباس کعبی و احمد مبلغی میباشند و دبیری تحریریه بر عهده عباسعلی مشکانی سبزواری است.
پژوهشگران و محققان فقه سیاسی میتوانند مقالات خود را به سایت مجله ارسال نموده و از مزایا و امکانات آن بهرمند شوند.