قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / آخرین اخبار / «شریعت» و «تقنین» در کشورهای اسلامی
«شریعت» و «تقنین» در کشورهای اسلامی

تازه‌های نشر؛

«شریعت» و «تقنین» در کشورهای اسلامی

در کتاب شریعت و تقنین، ضمن بررسی انتـقادی دیدگاه‌های مطرح درباره شریعت و تقنیـن در کشورهای اسلامی، و اثبات نظریه ابتناء، وضعیت موجود و مطلوب با تأکید بر کشورهای ایـران، عربستان و پاکستان بررسی، و برای اصلاح روند، پیشنهادهایی ارائه شده است.

به گزارش شبکه اجتهاد، بیش از یک‌چهارم کشورها را دنیای اسلام تشکیل می‌دهد. اما شریعت اسلامی تا چه اندازه بر مناسبات آنها، به‌ویژه در قانون‌گذاری، حاکمیت دارد؟

در کتاب «شریعت و تقنین»، ضمن بررسی انتـقادی دیدگاه‌های مطرح درباره شریعت و تقنیـن در کشورهای اسلامی، و اثبات نظریه ابتناء، وضعیت موجود و مطلوب با تأکید بر کشورهای ایـران، عربستان و پاکستان بررسی، و برای اصلاح روند، پیشنهادهایی ارائه شده است.

این کتاب در زمینه مسائل حقوقی و موضوع شریعت و تقنین است که در قلمرو حقوق عمومی و فقه سیاسی با تلاش پژوهشگر تألیف شده است.

هدف اصلی نویسنده بررسی نقش و جایگاه شریعت اسلامی در نظام قانون‌گذاری کشورهای اسلامی و ارائه الگوی مطلوب و بایسته در این زمینه برای دانشمندان و پژوهشگران فقه و حقوق اسلامی و زمامداران کشورهای اسلامی و جنبش‌های اسلامی است.

تأکید و تمرکز کتاب بر سه کشور ایران، عربستان و پاکستان است؛ فصل نخست کتاب به مفاهیم و مبانی نظری می‌پردازد و در این فصل به مفهوم، دین، شریعت، فقه و مفهوم تقنین شریعت اشاره می‌شود.

فصل دوم اثر مبانی نظری پژوهش است که تحلیل و بررسی دیدگاه‌های مطرح درباره ارتباط شریعت با تقنین در کشورهای اسلامی مورد بررسی قرار می‌گیرد و فرضیه‌های مختلف این بحث را مطرح می‌کند و در سه فرضیه قضیه رقیب درباره مناسبات شریعت و تقنین را واکاوی می‌کند.

در این کتاب ضمن بررسی انتقادی دیدگاه‌های مطرح درباره شریعت و تقنین در کشورهای اسلامی وضعیت موجود و مطلوب با تأکید بر وضعیت کشورهای ایران، عربستان و پاکستان بررسی و برای اصلاح روند پیشنهاداتی داده شده است.

کسانی که مطالب حقوقی به ویژه مبحث انطباق شریعت و تقنین در کشورهای اسلامی را واکاوی می‌کنند و دانشجویان این رشته می‌توانند از این کتاب استفاده کنند.

کتاب «شریعت و تقنین در کشورهای اسلامی» با زیر عنوان ایران، عربستان و پاکستان اثری از حجت‌الاسلام سید ابراهیم حسینی عضو هیأت علمی گروه حقوق موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در ۵۴۸ صفحه تألیف شده و به همت انتشارات آن مؤسسه وارد بازار نشر شد./ مؤسسه امام خمینی(ره)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Real Time Web Analytics
Clicky