وی ادامه داد: در این کارگاه دو روزه، استادان حوزه علمیه از جمله حجتالاسلام والمسلمین اکبرنژاد، رئیس این موسسه به ارایه مطلب میپردازد و جلسات پرسش و پاسخ نیز در موضوعات جدید فقهی برگزار خواهد شد.
چیتساز گفت: هنوز برای افتتاحیه و اختتامیه و برنامههای آن به جمعبندی لازم نرسیدهایم ولی یکی از برنامههای ما رونمایی از تولیدات و کتبی است که در موضوع تمدن سازی و فقاهت تدوین شده و بنا داریم طلاب حاضر در این کارگاه را با حرفهای جدیدی در عرصه فقهی آشنا کنیم.
مسئول روابط عمومی موسسه فقاهت و تمدنسازی تصریح کرد: برپایی این کارگاهها و همایشهایی که تاکنون از سوی موسسه برگزار شده است پیرو مطالبات مقام معظم رهبری در تحقق کرسیهای آزاداندیشی در حوزههای علمیه است.
وی با اشاره به برپایی همایشی با موضوع «بایستههای تکامل در شیوه فقاهت و استنباط» در سال ۹۲ اظهار کرد: در این همایش موضوعاتی مانند؛ ضرورت تولید علوم میان رشتهای مانند کلام فقاهی، سنخشناسی ادله در حل مسائل فقهی اصولی، تکمیل کاستیهای اصول فقه با تولید علومی نظیر منطق تفسیر متن، ادبیات دین، تاریخ فقاهی و تبیین اصول فقه بر اساس نظام معرفتی برخاسته از کتاب و سنت بررسی شده بود.