بحثی فقهی پیرامون توریه

بحثی فقهی پیرامون توریه

کتاب «بحثی فقهی پیرامون توریه» به قلم حجت‌الاسلام سید محمدمهدی رفیع‌پور تهرانی، از مدرسان سطوح عالی حوزه علمیه قم مکتوب و توسط انتشارات خویی به زیور طبع آراسته شد.

به گزارش خبرنگار اجتهاد، نویسنده کتاب حاضر این بحث نخستین بار ۱۱ سال پیش در مجله فقه اهل‌البیت علیهم‌السلام منتشر ساخت و سپس در سال ۱۳۹۷ در جلد اول کاوش‌های فقهی که به تجمیع مقالات و یادداشت‌های کوتاه و بلند فقهی و اصولی نگارنده اختصاص داشت، بدون تغییر بازنشر شد و اینک با اصلاحات و اضافاتی مستقلاً از سوی انتشارات خویی روانه بازار نشر شده است.

در این رساله درباره توریه بحث شده است. توریه چیست و آیا با دروغ تفاوت دارد. احکام و اقسام آن چیست. آیا در موارد اضطراری که دروغ مجاز است، لازم است توریه را مقدم کرد یا خیر؟ دیدگاه عالمان شیعه و سنی در این موضوعات چیست؟

گفتنی است؛ چاپ اول کتاب «بحثی فقهی پیرامون توریه» در تابستان ۱۴۰۰، از سوی انتشارات خویی در ۱۰۰ صفحه و به قیمت ۴۰ هزار تومان منتشر شده است.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاع بیشتر و سفارش کتاب می‌توانند با شماره تلفن ۰۹۱۲۸۱۲۵۱۲۷ (آقای رضایی) تماس حاصل نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Real Time Web Analytics