مجمع عالی طب اسلامی ایرانی وابسته به اندیشکده حوزههای علمیه درمورد بیماری ناشی از ویروس کرونا بیانیهای منتشر کرد.
به گزارش شبکه اجتهاد، در این بیانیه آمده است: ضمن تشکر از جامعه پزشکان انقلابی و دلسوز، به استحضار مردم شریف ایران میرساند با توجه به اعلام شیوع بیماری موسوم به «کرونا» و با عنایت به توانمندی تشخیص در طب اسلامی ایرانی؛ بر خلاف نگرانیهای موجود، پیشگیری و حتی درمان این بیماری آسان بوده و با عمل به موارد ذیل به راحتی قابل مهار خواهد بود.
شایان ذکر است علائم این بیماری؛ تب شدید همراه با سرفه شدید و بعضاً اسهال و آبریزش بینی میباشد، و افرادی که بیشترین تاثیرپذیری را در این بیماری دارند اغلب؛ سالخوردگان، جانبازان شیمیایی، بیماران cf، افراد دارای یبوستهای مزمن و بیماران تنفسی میباشند.
لذا میتوان با رعایت موارد زیر از شیوع ویروس کرونا پیشگیری کرد:
۱. محیط استراحت معتدل و مرطوب باشد.
۲. بدن را معتدل نگهداشته و از سرما و گرمای شدید پرهیز کنیم.
۳. برای جلوگیری از خشک شدن بدن غذاهایی نظیر؛ آش آلو، آش کدو، خورشت به و … مصرف نمائیم.
۴. مجاری تنفسی را پاک و تمیز نگهداشته و تنفسی کامل و صحیح داشته باشیم.
۵. دود کردن اسفند و کندر برای محیط پیرامونی بسیار لازم و ضروری است.
مواردی که بدن را در برابر ویروس کرونا آسیب پذیر میکند:
۶. خوردن غذاهای چرب و سرخ کردنی.
۷. مصرف شیرینیهای قنادی و صنعتی به ویژه شیرینیهای تر و خامهای.
۸. غذاهایسرد مثل؛ دوغ، ماست و پنیر، غذاهای شبمانده، فستفودها، کنسروها و غذاهایصنعتیِ آماده.
۹. دمنوشهای مُدِر مثل؛ چای سیاه وارداتی، قهوه و نسکافه.
۱۰. پُرخوری!
توصیه میشود، افرادی که مشکوک به ابتلاء هستند، از موارد زیر استفاده نمایند:
۱۱. از درمان بیاشتهایی و اسهال پرهیز شود.
۱۲. برای جبرانِ رطوبت از دست رفتهی بدن از مایعاتی مانند؛ آب سیب، شربت عسل و نمک، ترکیب جوشانده دارچین با عسل و دمنوش زنجبیل با نبات داغ استفاده کنند.
۱۳. هر روز سیاه دانه با عسل مصرف کنند.
۱۴. میوهجاتی مانند؛ سیب، انار و رب انار شیرین و به استفاده کنند.
۱۵. سیر و پیاز زیاد مصرف کنند.
۱۶. غذاهایی مانند؛ آش جو، کباب و شیر و گوشت مصرف نمایند.
۱۷. خوردن را با کمی نمک شروع کرده و غذا را با مصرف یک قاشق سرکه طبیعی خاتمه دهند.
۱۸. استنشاق و قرقره با آب نمک را فراموش نکنند.